Att ta tillvara på naturens magiska krafter

Att ta tillvara på naturens magiska krafter

av emilie

Idag utsätts vi för över tvåhundra olika kemikalier om dagen. Innehållsförteckningarna på våra skönhetsprodukter är så långa och krångliga att du behöver vara expert för att kunna tyda vad de innehåller. Men behöver vi verkligen alla dessa konstgjorda ”mirakelmedel” när vår jord rymmer magiska och helt naturliga krafter?

I Cedergårdens trädgård odlar vi en rad olika medicinalväxter och blommor som har magiska egenskaper och är perfekta att använda i naturlig hud- och hårvård.

”Huden är vårt största organ och det vi smörjer in oss med når ut i vårt blodomlopp innan vi ens hinner blinka. För mig har det därför blivit otänkbart att fortsätta använda skönhetsprodukter på huden som jag inte vet vad de innehåller”.

LÄKEVÄXTERNAS MAGISKA KRAFTER

  • Rosmarin: Rosmarin är energigivande och avstressande. Använd rosmarinolja på huden för att öka cirkulationen och ge huden lyster. Som hårolja ger den nytt liv till spröda och torra toppar.
  • Lavendel: Lavendel är rogivande och har inflammationshämmande och balanserande egenskaper.
  • Ringblomma: Ringblomma har antiinflammatoriska egenskaper som hjälper hudens egen läkeprocess. Perfekt för känslig och torr hy och för dig som har problem med eksem.

Mer att läsa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More