Hem Om Teklas

Om Teklas

av emilie

ETT HÅLLBART LIV I SYMBIOS MED NATUREN

Teklas Prima Hem drivs av Emilie Cederquist. Jag bor med min familj på Cedergården på ön Tjörn i Bohuslän. Här har vi höns, får och odlar vår egen mat.

Jag har så länge jag kan minnas fascinerats och inspirerats av svunna tider. För många år sedan insåg jag att jag behöver leva mer så som min gammelmormor Tekla gjorde i Lappland i början av förra sekelskiftet. Att jag måste minska mitt fotavtryck på jorden genom att bland annat konsumera smartare och vårda det jag köper. Det som började med en övergång till ekologisk mat har sedan spridit sig till alla områden i mitt liv – hur jag inreder och renoverar mitt hem, kläderna jag bär, produkterna jag städar och tvättar med, sakerna mina barn leker med och produkterna jag tvättar mitt hår med för att nämna några. Jag vill dela med mig av all den kunskap jag samlat på mig genom åren, hjälpa människor att sålla i djungeln av produkter och ge dem verktygen för att kunna göra bättre val på egen hand i framtiden.

Emilie Cederquist

TEKLAS PRIMA HEMS VERKSAMHETSOMRÅDEN

  • Workshops, kurser och föredrag inom giftfritt, hållbarhet, naturlig hud- och hårvård och kvinnohistoria.
  • Pop Up-butik med ekologiska, giftfria, klimatsmarta, närproducerade varor.
  • Litterärt- och konstnärligt skapande inom hållbarhet och kvinnohistoria. Här hittar du min Portfolio.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More